Home / Stiri si Evenimente / Bonificatia de 5 % la plata impozitelor locale

 

Cetătenii care își achită, integral, impozitele locale aferente anului 2016 până la 31 martie beneficiază de o bonificație de 5% din valoarea de plată. După acest termen, nu numai că nu se mai acordă bonificația, ci se calculează și penalități, întrucât 31 martie este este primul termen scadent pentru plata obligaţiilor către bugetul local, aferente semestrului I.

Potrivit reprezentanților Primăriei Comunei, există mai multe modalități de plată, una dintre ele destinată persoanelor care au acces la internet și dețin un card bancar, prin www.ghiseul.ro. Pentru această modalitate online de plată, utilizatorul trebuie să aibă cont și parolă, care se obțin o singură dată de la Primăria Comunei, în timpul programului de lucru. Alte posibilități de plată sunt la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Comunei și ale CEC Bank. La plata integrală a impozitului, contribuabilii beneficiază de reducerea de 5% din sumă, indiferent daca plata a fost efectuată online sau la ghișee.

Programul ghişeelor Serviciului Impozite și Taxe este luni, miercuri, joi, vineri, de la 7.30 la 16.30, iar marţi, de la 7.30 la 18.30. În ultima zi lucrătoare a fiecărei luni din trimestru (martie, iunie, septembrie, decembrie), orarul este de la 7.30 la 11.30.